Apollo Tyres Ltd starter proaktiv inspeksjon og tilbakekalling av dekk i utvalgte markeder

Suomi - Statement and Q&A / Letter for Business Partners and Users

 

Apollo Tyres Ltd igangsetter en proaktiv tilbakekalling av 4300 dekk som er levert til distributørpartnere i Europa (3540 enheter), Tyrkia (266 enheter), USA (194 enheter) og De forente arabiske emirater (26 enheter).  Resten er fortsatt i våre egne lagre. Dette omfatter 28 forskjellige produktserier for personbiler, under både Apollo- og Vredestein-merkevarene.

I en kvalitetskontroll oppdaget Apollo Tyres at en kontaminert dekkblanding ble brukt i én ukes produksjon ved produksjonsanlegget i Gyöngyöshalász i Ungarn. Totalt er det 4300 dekk som inneholder den berørte dekkblandingen. Av sikkerhetsmessige hensyn kommer selskapet til å inspisere 55 000 dekk som ble produsert den aktuelle uken.

Innledende innendørs testing tyder på at den kontaminerte dekkblandingen kan føre til at stålbelter løsner over tid.  Selskapet kjenner per dags dato ikke til noen sikkerhetshendelser knyttet til bruk av disse dekkene.

Apollo Tyres varsler de relevante myndighetene i alle de aktuelle markedene og er nå i ferd med å fullføre inspeksjons- og tilbakekallingsprosessen på en måte som skaper minst mulig bry for distributørpartnere, dekkforhandlere og sluttbrukere. Vi kommer med mer informasjon om dette programmet i løpet av de neste dagene.

På denne siden finner du det nyeste dokumentet knyttet til denne tilbakekallingen.

 

Ofte stilte spørsmål og svar


 

 


Registreringsskjema for forretningspartnere

 

 


Informasjon til kundene


 

 


Notat til alle forhandlere i nettverket