Arven

 

Som et av verdens eldste dekkmerker med over hundre års erfaring innen dekkinnovasjon er vår rike europeiske arv historien om fortiden vår og inspirasjonen for fremtiden.

Vår 110 år lange historie har drevet oss til å bli en leder innen førsteklasses dekkdesign og -produksjon, siden vi fortsetter å være nyskapende når det gjelder den perfekte kjøreopplevelsen. Siden 1908 har vi vært banebrytende innen eksepsjonelle dekkprodukter for kundene våre. Fra vårt første sykkeldekk produsert i 1910 til den kraftige dekkteknologien vi produserer i dag.

Tidslinje
Tidslinje
Tidslinje
Tidslinje

Vår fremtid:

Vredestein-tidslinjen viser kontinuerlig forvandling og innovasjon. Vi har feiret verdensnyheter, gullmedaljer, nye partnerskaper og banebrytende forbedringer innen dekkteknologi. Arven som vi har bygd over vår 110-årige historie, er en arv som vi er stolte av, og som vi ikke bare arbeider for å opprettholde, men forbedre oss med for hvert år som går.

Innsatsen vår for forskning og utvikling er det som har ført oss dit vi er i dag, og hva som vil lede oss på vår reise inn i fremtiden. Ved å finne muligheter i det vanlige og fornye normen er vi opptatt av å skape eksepsjonelle kjøreopplevelser for hvert av markedene våre.