Hvorfor Vredestein

Banebrytende dekkteknologi har vært vårt formål siden det første sykkeldekket vi produserte i 1910. Fra den gang har vi produsert dekkprodukter som har gitt oss gullmedaljer, verdensrekorder og fornyet hva trygg, sømløs og presis kjøring kan være.

Våre fire kjerneverdier er det som leder våre medarbeidere til ideene vi finner opp, avgjørelsene vi tar, og produktene vi utvikler. De er veikartet vårt for fremtiden, slik at vi kan fortsette å gå vår egen vei innen dekkinnovasjon og -produksjon, slik vi alltid har gjort.

Særegent europeisk

Vi er europeiskfødte og europeiske av natur. Dekkene våre er utformet og testet på europeiske veier for å sikre at dekkene vi produserer, fungerer på alle underlag og i all slags vær. Vår europeiske arv inspirerer oss til å vise det beste i bransjen, fra isbelagte fjellveier til kyststrekninger i solnedgang.

 

Særegent europeisk

 

Arven

Vår arv ligger i opplevelsene vi skaper gjennom produktene vi designer. En arv som har ledet oss gjennom de siste 110 årene med nyskapning og som fortsetter å inspirere oss i jakten på den perfekte kjøreopplevelsen. Selv etter et århundre med fremskritt innen dekkteknologi vet vi at historien vår bare så vidt har begynt.

 

Arven

 

Designtankegang

For å oppnå eksepsjonell ytelse må du først designe den. Vi prøver å teste grensene for hvert nye dekk vi lager, og tøyer grensene for dekkdesign med produkter som er konstruert for å forbedre både bilens kjøreegenskaper og estetikk. Vi setter en ny standard for fremtidens dekkteknologi i hver nye utgave. 

 

Designtankegang

 

Banebrytende ytelse

Verden er i stadig endring, og måten vi beveger oss på, er i endring med den. Vi drives til å tilpasse oss dagens mobilitetsbehov med morgendagens teknologi for dekk med høy ytelse. Vi fokuserer på hvordan produktene våre kan lede deg og kjøretøyet ditt til å oppleve kjøring ved sitt fulle potensial, enten det er sykling, hverdagskjøring eller landbruk.

 

Banebrytende ytelse