Høy ytelse

 

Banebrytende ytelse er når grensene flyttes og standarden for fremragende kvalitet omdefineres. Det er det endelige målet for hvert dekk vi designer, og drivkraften bak innovasjonene våre for fremtidens overlegne kjøreopplevelser.

Vredesteins tanke for dekkdesign og -ytelse har gjort oss til en ledende produsent av helårsdekk, det raskest voksende segmentet i vår bransje i Europa. Vi har vært ledende i markedet for helårsdekk siden 1993, og har konsekvent produsert dekk som kan opprettholde førsteklasses ytelse under alle forhold og alle fire årstider.

Våre testvinnere:

Ytelsen til dekkene våre har blitt konsekvent anerkjent i hele vårt sortiment, etter strenge bransjetester. For å sikre at hvert produkt vi produserer, er i stand til å gi den overlegne sikkerheten, kontrollen og komforten vi forventer, må de vurderes opp mot det beste i bransjen, og mange av produktene våre har vært på podiet.

Anerkjent av AutoBild:

Dekkene våre er testet av noen av verdens mest respekterte institusjonene i bilbransjen, inkludert det tyske bilmagasinet AutoBild. Et magasin som, etter omfattende testing av oss og konkurrentene, kåret Vredestein til «Årets helårsprodusent i 2019», og plasserte flere av dekkene våre helt i toppen i sine kategorier og sertifiserer helårsekspertisen vår.