Tydelig europeisk

 

Vi ble grunnlagt i Nederland i 1908 og er europeiskfødt og internasjonal som standard. Vår rike europeiske arv gir røttene til våre første innovasjoner, grunnlaget for våre fremtidige gjennombrudd og et sted vi alltid kan kalle vårt hjem.

Europa er et kontinent kjent for overlegen design og teknikk. Et sted der innovasjon er helt naturlig og utviklingstakten er i en egen liga. Vår europeiske arv er det som har drevet oss til å utvikle og designe banebrytende teknologi for førsteklasses dekk, og det som inspirerer oss til å gjøre det lille ekstra.

Europeisk design:

Europa er synonymt med det beste innen bilindustri og design. Mangfoldet i landskapet, uforutsigbarheten i været og standardene som er satt i bransjen, gjør det mulig å skape virkelig flott design, og vi er ikke noe unntak. Dekkene våre er utformet for å temme Europas veier og tilpasse seg den ville naturen under alle forhold og på alle underlag. Vår europeiske arv er det som har gjort oss i stand til å produsere dekk som er elegante, sikre, slitesterke og gir førerne våre kraften og kontrollen til å nå sitt fulle potensial.

Et potensial som ikke bare handler om ytelse, men stil. Samarbeidet vårt med ledende europeiske design, inkludert italiensk bildesign, Giorgetto Giugiaro og den nederlandske bildesigneren Niels van Rioj, har gjort oss i stand til å utmerke oss både når det gjelder estetikk og substans.

Europeisk produksjon:

Vi har produsert førsteklasses dekk i Nederland i over et århundre og er opptatt av å bevare den europeiske produksjonen til det neste. Dekkene våre har blitt produsert i Nederland siden Vredestein ble grunnlagt, og fortsetter å gjøre det fra produksjonssenteret vårt i Enschede, som har vært i drift siden 1952. I 2017 økte vi produksjonskapasiteten vår med åpningen av anlegget vårt i Gyöngyöshalász i Ungarn, det mest høyteknologiske produksjonsanlegget i vår historie. Vi ønsker en ny avdeling med effektiv europeisk produksjon og høy kvalitet for Vredestein velkommen.