Design i tankene

 

Fantastisk design handler om å kunne være tidløs, å skape noe utrolig ut av noe vanlig. For oss handler design om å gjøre noe mer ut av det hverdagslige og ønske brukerne våre velkommen til å oppleve fremtiden av klasseledende, elegant dekkinnovasjon.

Design har vært en av hjørnesteinene våre siden vi ble grunnlagt for over et århundre siden. Våre dekks evne til å overgå forventningene til både stil og substans er signaturen vår, og vårt engasjement for å ta dekkene til neste nivå anårdet gjelder sikkerhet, stil og komfort, gjør at vi fortsetter å designe på øverste nivå.

Våre designpartnere:

Samarbeidet vårt med den italienske bildesigneren Giorgetto Giugiaro i 1999 markerte en milepæl innen design for merkevaren vår. En milepæl som ønsket en ny æra av ledende design velkommen i Vredestein, da samarbeidet vårt med Guigiaro lot oss omdefinere produktene for å styrke kvaliteten og ytelsen til alle dekkene våre.

Å designe et svært funksjonelt dekk med et slankt, elegant mønster og sidevegger, og skape en viktig kjøretøykomponent som gir overlegen ytelse. Ytelse i særklasse, selv under krevende forhold og på vanskelige overflater. Å produsere et dekk som var navnet sitt verdig – Ultrac Vorti – inspirert av kraften til luftstrømmene, oppsummerer de ekstreme hastighetene og motstandene dette dekket håndterer.

Renessansen for kjøretøyutvikling

Designarven er hvem vi er. Vi er inspirert av fortidens tradisjoner, og hvordan vi kan gjenskape dem slik at de fungerer i dag. En verdi som inspirerte samarbeidet vårt med den verdenskjente bildesigneren Niels van Roij Design, da vi tok skrittet inn i sofistikert, teknologidrevet design. Det ga resultater som var like optimale på ytelse som på estetikk, der tradisjon og innovasjon ble forent i.

Fremtiden til Vredesteins design:

Vårt fokus på forskning og utvikling har gjort oss ledende innenfor banebrytende dekkteknologi i over 110 år. Vi forstår hvor viktig det er å se dagens behov for å identifisere morgendagens muligheter, og vår kontinuerlige investering i forskning og utvikling er det som gjør at vi kan fortsette å sette vår egen kurs innen innovasjon. Utvikle fremtidens trender og sette tempoet for dekkindustrien i jakten på den perfekte kjøreopplevelsen med hvert nye design.

 

Produkter