12 28,2022

VREDESTEIN QUATRAC VINNER ENDA EN TEST AV HELÅRSDEKK

 

Vredesteins Quatrac-helårsdekk, som ble lansert tidligere i år, fortsetter å imponere testførerne til de største bilbladene. De siste utmerkede anmeldelsene er publisert i den prestisjetunge årlige dekktesten til Auto Bild Allrad. Quatrac kom på delt førsteplass blant de elleve modellene som ble testet, og testen omfattet de fleste av de store navnene innen dekkproduksjon. Dekket ble omtalt som eksemplarisk innenfor en rekke områder og ble gitt høyeste eller nest høyeste karakter i alle de 14 testkategoriene.

Vredestein var tidlig ute med helårsdekk og har nå nesten tre tiårs erfaring innen dette feltet. I oktober 2019 ble Vredestein kåret til årets produsent av helårsdekk av Auto Bild (en søsterpublikasjon til Auto Bild Allrad), mye takket være suksessen til Quatrac Pro-modellen for biler med førsteklasses ytelse. Nye Quatrac ble lansert i 2020 og har også blitt svært godt mottatt. Dekket kom på andreplass blant 32 kandidater i den årlige dekktesten til Auto Bild i 2020.

Førsteklasses ytelse på både våt og tørr vei

I artikkelen som fulgte med testen, pekte Auto Bild Allrad på de store fordelene med helårsdekk, i og med at man slipper bryet og kostnadene forbundet med å skifte dekk to ganger i året. De skrev også om viktigheten av å sørge for at dekkene oppfyller de strenge kravene til værrelatert utstyr som gjelder i det kontinentale Europa. Forfatterne understreket at bladets testresultater viser hvor god utviklingen av de ledende helårsdekkene har vært. Som et eksempel på dette nevnte de den gode ytelsen til Vredestein Quatrac på både tørr og våt vei, uten at det går ut over snøytelsen.

Et enestående dekk

Testen besto av fjorten kategorier innenfor gruppene «snø», «våt» og «tørr». Som i tidligere år ble Auto Bild Allrads snøtester utført på et stort innendørs snøanlegg nord for polarsirkelen i Ivalo i Finland. I den endelige vurderingen ble Vredestein Quatrac beskrevet som et «eksemplarisk helårsdekk med imponerende egenskaper på snø og is, høye sikkerhetsreserver mot vannplaning, presis våt- og tørrhåndtering, korte bremselengder på tørr vei [og] lav rullemotstand». Dette er store ord om et enestående dekk med utmerkede tekniske egenskaper.

Vredestein

Motta siste nytt og oppdateringer