Vredestein Classic Line upgraded | Vredestein
Techno-classica-2016.jpg

Oppgradering av Vredestein Classic Line

Det er med god grunn at Vredestein er en leder i segmentet for klassiske dekk. Med nye oppdateringer av programmet vårt og innføring av silisiumoksid i produktene, vil denne ledelsen over konkurrentene øke.

Bilentusiaster vet at populariteten til klassiske biler har vokst enormt de siste årene. Eierne er alle seriøse entusiaster som bare ønsker det beste for de dyrebare bilene sine. Vredestein tilbyr dem et bredt utvalg. Vredestein Grip Classic, Vredestein Sprint Classic og Vredestein Snow Classic innebærer at det finnes et Vredestein-dekk for så å si enhver årgangsbil, enten det er en folkevognboble, en rask Aston Martin DB5 eller en storslagen Bentley. Vredesteins moderne teknologi sikrer høyere effektivitet, bedre økonomi og høyere sikkerhet for ethvert kjøretøy.

 

Forbedret sikkerhet takket være ny blanding med silisiumoksid
Bruk av silisiumoksid i slitebanen er en viktig nyskapning og et skritt videre når det gjelder sikkerhet. Denne nye blandingen sikrer bedre veigrep på både tørt og vått underlag. Med andre ord: kortere bremselengder, bedre håndtering og bedre veigrep under alle forhold. I tillegg er rullemotstanden lavere – og det samme er støynivåene. I tillegg vil sideveggene til alle dekk fra Classic Line ha en karakteristisk, klassisk design, mens størrelsesutvalget har blitt tilpasset markedsetterspørselen, med økt fokus på europeiske biler.