DLG-test: Vredestein Traxion XXL dekk sparer € 1 i timen
DLG Wear Test Article Header.jpg

DLG-test: Vredestein Traxion XXL dekk sparer € 1 i timen

Nylig testing av det uavhengige tyske testinstituttet DLG har bekreftet Vredestein Traxion-dekk for å være et langt mer økonomisk alternativ enn konkurrentens traktordekk i løpet av levetiden. Resultatene beviste faktisk at Vredestein Traxion XXL har en 50% lengre levetid, noe som til slutt resulterer i en besparelse på 1 euro per driftstime per traktor.

DLG monterte Vredestein Traxion XXL dekk og dekk fra en premium konkurrent på seks John Deere 6215R traktorer i Tyskland. For å sikre at resultatene var sammenlignbare, var hver traktor utstyrt med JD Link, et system som logger traktorens arbeid og plassering. Dekkstørrelsene som ble testet var i den populære kombinasjonen 710/70 R 42 bak og 600/70 R 28 foran. DLG fant ut at Vredestein Traxion XXL hadde over 50% lengre levetid sammenlignet med premium referansedekk.

Disse resultatene viser at Vredestein Traxion dekk gir en lengre levetid og besparelse på 1 euro per driftstime, sier Ruud Nijland, divisjonssjef for landbruksdekk i Apollo Vredestein. "For en entreprenør kan dette lett oversettes til 1 000 euro per traktor per år, noe Vredestein-kunder allerede har visst i årevis."

 

Vil du vite mer?

Her kan du finne mer info om Traxion XXL eller lese hele DLG-testen

Traxion XXL DLG test