DLG RECOGNITION FOR TRAXION+ AND TRAXION XXL | Vredestein
OHT-traxion-2.jpg

DLG ANERKJENNER TRAXION+ OG TRAXION XXL

Dekkene Vredestein Traxion+ og Vredestein TraxionXXL fikk stor anerkjennelse

Dekkene Vredestein Traxion+ og Vredestein TraxionXXL fikk stor anerkjennelse på den nylig avholdte landbruksmessen Agritechnica i Hannover. Begge dekkene ble grundig testet av det tyske test- og forskningsinstituttet DLG og ble tildelt den høyt respekterte betegnelsen «DLG-sertifisert» basert på resultatene.

*Traxion+, leder i premiumsegmentet.
*Traxion XXL 710/75 R 38 leverer 7,5 % mer effektivitet enn referansedekk.

Utfra de fremragende testresultatene som Vredestein Traxion+ og Vredestein TraxionXXL oppnådde, tilhører de to dekkene det høyeste sjiktet premiummerker. Begge dekk ble testet på en Claas Axion 850 i våren og sommeren 2015.

 

Vredestein Traxion+ ble testet i størrelse 650/65 R 42 og 540/65 R 30 og ble sammenlignet med to konkurrenter fra det europeiske premiumsegmentet. Viktige testkriterier var blant annet drivstofforbruk på åkeren og på veien, produktivitet, komfort og veigrep. Vredestein-dekkene fikk best resultat i nesten alle testsegmentene og totalt.

Vredestein TraxionXXL, i den unike størrelsen 710/75 R 38, ble sammenlignet med referansestørrelsen 710/70 R 38. Testkriteriene var fokusert på ytelse på åkeren (drivstofforbruk, produktivitet, grep). Testen viste at Vredestein TraxionXXL 710/5 R 38 med tilsvarende 22-tommers fordekk leverte betydelig bedre ytelse, med 7,5 % høyere effektivitet.

Vredestein TraxionXXL 710/75 R 38
Det var sent i 2013 da Vredestein først lanserte TraxionXXL 710/75 R 38 med høyde på sideveggen 75 % av dekkbredden. Dette utgjør en diameter på to meter, noe som plasserer den midt imellom den lavere 710/70 R 38 og den høyere 710/70 R 42. Dekket ble spesifikt utviklet for kraftige traktorer på mer enn 175 hk. Store fordeler er at dekket enkelt kan brukes på førerhytten på de fleste traktorer uten tilpasninger, og at det passer på de samme 38-tommers hjulene. Med den større diameteren får du mer veigrep, og med det høyere luftinnholdet takler dekkene rundt 600 kg mer lastekapasitet ved 50 km/t sammenlignet med 710/70 R 38. 

Om DLG
Testsenteret DLG (Deutsche Landwirtschafts Gesellschaft) i Groβ Umstadt, nær Frankfurt, er standarden for sertifisert landbruksteknologi og -utstyr, og er ledende i testing og sertifisering innen landbruk (samt næringsprodukter). Med moderne måleteknologi og testmetoder som er svært likt forholdene på åkeren, tester DLG-ingeniører nye produkter på daglig basis. Målingene baseres på internasjonale standarder, og testmetodene er basert på praktiske krav som er utviklet av DLG.