Vredestein introduces special edition tyre at Techno Classica | Vredestein
HEADER-classic-range.jpg (3)

VREDESTEIN LANSERER DEKK I SPESIALUTGAVE PÅ TECHNO CLASSICA

Lanseringen av klassisk spesialmodell og partnerskap med Mille Miglia markeres med stil

Techno Classica i Essen er den årlige sammenkomsten for europeiske bilentusiaster og fans av klassiske biler i særdeleshet. 2017-utgaven av messen, som finner sted fra 5. til 9. april, blir for Apollo Vredestein også en mulighet til å belyse samarbeidet mellom Vredestein-varemerket og Mille Miglia, et prestisjetung regularity-løp for klassiske og veteranbiler. Det nye partnerskapet ble forseglet med produksjonen av en klassisk dekkmodell i begrenset utgave som ble introdusert på den første dagen i Techno Classica.

 

Techno Classica kaller seg selv for «verdensmessen for klassiske biler, veteranbiler og prestisjebiler, motorsport, motorsykler, reservedeler og restaurering». Naturligvis viser Vredestein frem sitt fulle utvalg av produkter for klassiske biler på messen hvert år. Besøkende på 2017-messen finner Vredestein på stand 437 i hall 3. I år blir selskapets stand prydet med en sjelden, palmegrønn Porsche 356 pre-A, opprinnelig registrert i New York i 1953.

Denne bilen har vært med i Mille Miglia i 2011 og 2012 og har således en åpenbar tilknytning til det berømte italienske løpet, som strekker seg tusen mil fra Brescia til Roma og tilbake. Vredestein har et fremstående varemerke som strekker seg tilbake til 1909 og et bredt spekter produkter for klassiske og veteranbiler, og har derfor et åndelig slektskap med Mille Miglia. Denne relasjonen ble nylig kronet med en sponsoravtale, hvor Vredestein ble den offisielle dekkpartneren for løpet fra 2017 til 2019.

«Vredestein og Mille Miglia deler en rik europeisk kulturarv og en lidenskap for veteranbiler», sier Tanneke Reinders, Apollo Vredesteins markedsdirektør for Europa. «Å bli offisiell dekkpartner for Mille Miglia er en logisk forlengelse for Vredestein som en leder innen design og produksjon av klassiske dekk som kombinerer klassisk utseende med moderne ytelse.»

Vredestein-varemerket feirer det nye partnerskapet gjennom lanseringen av et unikt Sprint Classic-dekk i begrenset utgave, i størrelse 165 HR 15 med Mille Miglia-logoen på sideveggen, som vises frem på en Porsche 356 pre-A på Vredesteins stand på Techno Classica. Dette dekket ble avdekket 5. april i en spesiell presentasjon av Apollo Vredesteins driftsansvarlig i Tyskland, Michael Lutz, og Jochen Mass, en legendarisk Formel 1-sjåfør som også har konkurrert i Le Mans. Flere andre team og sjåfører fra Mille Miglia var også til stede på standen.

Den begrensede dekkmodellen og det tilhørende reklamemateriellet kjennetegnes av en estetisk stil som gjenspeiler dolce vita i 1950-tallets Italia. Det er en hyllest til tradisjonen i Mille Miglia – det opprinnelige løpet ble avholdt jevnlig fram til 1957 og gjenopplivet som veteranarrangement i 1977.