Vredestein viser frem innovasjoner på Reifen | Vredestein
1-image-article-header-reifen-essen.jpg

Vredestein viser frem nyskapninger ved REIFEN Essen

Apollo Vredestein skal vise frem et utvalg nye produkter og nyskapninger til salgs på varemessen REIFEN i Essen.

Profilering av nye produkter, større utvalg og partnerprogrammet for forhandlere

 

Apollo Vredestein skal vise frem et utvalg nye produkter og nyskapninger til salgs på varemessen REIFEN i Essen. Fra 24. til 27. mai skal den multinasjonale dekkprodusenten presentere nye Apollo Altrust, avdekke den nye og bredere utvalget av Vredestein Quatrac-helårsdekk og fortelle om siste nytt innen det dynamiske partnerprogrammet for forhandlere.

 

Nye Apollo Altrust skal lanseres ved REIFEN, og det skal selges over hele Europa. Dette lette lastebildekket bygger videre på selskapets omfattende erfaring innen sektoren for kommersielle kjøretøy, og det er konstruert med fokus på sikkerhet og levetid.

 

En god fordeling av trykk og forsterket fortausbeskyttelse gjør Apollo Altrust oppsiktsvekkende robust, mens en neste generasjons slitebane- og baseblanding og en optimalisert hulromsprofil øker drivstoffeffektiviteten. Dekket har et mer avrundet avtrykk, økt motstand mot vannplaning og et stivere slitebanemønster for stabil bremsing. Alt dette øker sikkerheten til føreren.

 

Utmerket året rundt


Flere nyskapninger skal vises frem i Essen, der en utvidelse av det populære Vredestein Quatrac-utvalget også skal kunngjøres. Apollo Vredesteins bransjeledende kompetanse innen både sommer- og vinterdekk har gitt merkevarens Quatrac-helårsdekk, som ble lansert i 1993, en sterk posisjon i markedet. Hele 42 nye Quatrac 5-dekkstørrelser skal lanseres i løpet av 2016. Dermed blir dette flaggskipet av et dekk tilgjengelig i totalt 126 spesifikasjoner. Seksten av de nye størrelsene får hastighetsindeksen W eller Y og vil variere fra 16" til 20". 

Den nyeste generasjonen Vredestein Quatrac 5-dekk, som ble lansert i 2014, er konstruert for både passasjerbiler og SUV-er (som Volkswagen Tiguan, Audi Q5, Audi A4 og Mercedes Benz GLA). Den nye utvidelsen av utvalget gjør dekket egnet for luksusbiler som Mercedes Benz GLE, Range Rover Evoque og Land Rover Discovery.

En stand det er verdt å stikke innom


Standen skal befinne seg i Hall 3 (nummer 3C16) og vil være spredt utover 462 kvadratmeter. I tillegg til møteområder, presentasjoner av dekk, en informasjonsdesk og en bilutstilling, skal standen også inneholde en modell av typen forhandlere som er involvert i Apollo Vredesteins vellykkede partnerprogram for forhandlere.

Det unike partnerprogrammet for forhandlere ble lansert i fjor, og det er for øyeblikket etablert åtte slike forhandlere i syv forskjellige land, og det er mange flere i vente.