VREDESTEIN COMTRAC 2 HELÅRSDEKK LANSERT PÅ AUTOZUM
Comtrac-2-all-season.jpg

VREDESTEIN COMTRAC 2 HELÅRSDEKK LANSERT PÅ AUTOZUM

Apollo Vredestein har verdenspremiere på det helt nye Vredestein Comtrac 2-helårsdekket

Apollo Vredestein har verdenspremiere på det helt nye Vredestein Comtrac 2-helårsdekket på den biennale AutoZum-messen. Når den europeiske bilbransjen møtes i Salzburg i Østerrike fra onsdag 18. januar til lørdag 21. januar, vil de ledende dekkprodusentene også vise frem et fullt utvalg av Vredestein-produkter og en rekke spennende samarbeid med førsteklasses stilmerker.

 

Siden Vredestein Comtrac-helårsdekket ble lansert i markedet, har det skaffet seg et formidabelt omdømme blant varebilsjåfører og eiere av lette lastebiler for effektivitet, behagelig kjøreytelse, utmerket manøvrering og stabilt veigrep. Dekket er anerkjent som det beste valget for førere og bedrifter som foretrekker å bruke én type dekk for både sommer- og vintersesongen.

Bygget på erfaring
Siden Vredestein Comtrac-helårsdekket først ble lansert, har selskapet bygget seg opp enormt med erfaring i dette området av dekkmarkedet. Nå har selskapets FoU-eksperter utnyttet denne kunnskapen og skapt Vredestein Comtrac 2-helårsdekket, med en rekke nye forbedringer.

Effektivitet teller

Et nytt konstruksjonskonsept leverer en enda høyere grad av stivhet og har bredere langsgående og åpne skulderriller. Dessuten vil ny slitebanemasse av silisiumoksid føre til lavere energitap. Det praktiske resultatet av alle disse endringene er bemerkelsesverdig: Vredestein Comtrac 2-helårsdekket har 11,7 meter kortere bremselengde på våte veier ved 80 km/t i forhold til den allerede imponerende forgjengeren. Den nye versjonen kan også tilby 10 % mer stabilitet ved kjøring med tung last og 5 % forbedring i rullemotstand.

Den nye Vredestein Comtrac 2 kommer til å sette ny standard for helårsdekk i segmentet varebil og lett lastebil.

 

Apollo Vredestein-standen (nummer 0702) finner du i hall 10. I tillegg til høydepunktene nevnt over har standen en flott BMW M4-bil tunet av Hamann og utstyrt med Vredestein-dekk. Det blir også en utstilling av dekk som er skapt av Vredestein sammen med andre førsteklasses partnere innen styling (og felger) – Brock, AEZ og BBS.

DET NYE COMTRAC 2-HELÅRSDEKKET

Vil du vite mer om det nye Comtrac 2-helårsdekket? Klikk på knappen under for å gå til produktsiden.

COMTRAC 2-HELÅRSDEKKET