Nytt premium-sommerdekk – Ultrac Satin | Vredestein
3-image-article-header-vredestein-ultrac-satin.jpg

Nytt førsteklasses sommerdekk: Vredestein Ultrac Satin

Apollo Vredestein lanserer helt nye Vredestein Ultrac Satin, et premium-dekk med høy ytelse og banebrytende teknologi, på Geneva International Motor Show.

Dekk med høy ytelse, overlegne kjøreegenskaper og grønne merker

Apollo Vredestein lanserer helt nye Vredestein Ultrac Satin, et premium-dekk med høy ytelse og banebrytende teknologi, på Geneva International Motor Show. Dekket er utviklet for kvalitetsbevisste førere og egner seg for highline-biler og SUV-er. Det er basert på avansert teknologi utviklet av Apollo Tyres globale forsknings- og utviklingssenter, og det er designet av det italienske designhuset Giugiaro.

Det ser ikke ut til at noe kan stoppe trenden mot større biler med kraftige motorer. Biler med vanlige forbrenningsmotorer, de populære hybridene og elektriske modeller kjennetegnes i økende grad av vekt og kraft. Derfor tar Apollo Vredestein føringen i arbeidet med å utvikle nyskapende og bærekraftig dekkteknologi – nye Vredestein Ultrac Satin. Dette førsteklasses premium-sommerdekket tar ytelsen til alle biler til neste nivå, samtidig som det bidrar til å redusere CO₂-utslipp.

Utmerket veigrep på vått underlag samt lav rullemotstand

En unik, traksjonsøkende harpiks og Z-formede riller i slitebanen gir enestående veigrep og manøvrering på vått underlag. Et ovalt fotavtrykk sammen med en asymmetrisk slitebane forbedrer styringspresisjon og kontroll. Den lave rullemotstanden og det jevne veigrepet på vått føre, ble oppnådd av selskapets dekkteknikere, med optimalisert dekkgeometri og blandingsforbedringer på de fem følgende områdene: slitebanen, slitebanefundamentet, sideveggen, stammen og felgputen.

Egenskapene til Vredestein Ultrac Satin

  • overlegen bremsekraft: 3,3 meter kortere bremselengde ved 80 km/t og over*
  • komfortabel, presis og kontrollert styring
  • 12 % bedre manøvrering på tørt underlag*
  • 10 % bedre manøvrering på vått underlag*
  • lav rullemotstand = lavere drivstofforbruk og reduserte CO₂-utslipp
  • 100 % A-merke for bremselengde på vått underlag, rullemotstand (C/B) og lavt utvendig støynivå (71 dB)
  • tilgjengelig i størrelser fra 16 til 18 tommer, hastighetskode W og Y (flere størrelser opptil 20 tommer er planlagt for lansering senere i år).

*sammenlignet med forgjengeren Ultrac Cento (størrelse: 245/40R18 Y) i interne tester

Unik: Vredestein Ultrac Satin Hardwell Edition!

Vredestein Ultrac Satin i eksklusiv, begrenset utgave produseres som en del av Rock the Road-kampanjen i samarbeid med den berømte DJ Hardwell. Hardwells kommende låt «Run Wild» er den 225. utgivelsen på hans eget plateselskap Revealed Recordings. For å feire denne unike videoen vil bare 225 Vredestein Ultrac Satin Hardwell Edition bli produsert. Dekkets sidevegg vil ha en svært særegen design, inkludert Hardwells logoer, i tillegg til en equalizer-graf. Det vil kun være tilgjengelig hos utvalgte Apollo Vredestein-partnere i størrelsen 225/45 R17 Y, noe som gjør at dekket egner seg for biler som Audi A3 og Mercedes-Benz CLA.