Vredestein – Teknologi basert på design | Vredestein
about-vredestein-design-header-image.jpg

Designbasert teknologi. Dette er Vredestein.

Hos Vredestein har vi en klar oppfatning av hvordan et dekk skal se ut. Det er grunnen til at vi har samarbeidet med det berømte italienske designbyrået Giugiaro siden 1997, og det er også grunnen til at vi på huset har brukt så mye tid på slitebanedesignen og sideveggene til dekkene våre.

En mesters håndlag

Hva tilfører Giugiaros design Vredestein-dekkene? Designen symboliserer oppmerksomheten vi vier detaljer og hvor hardt vi jobber for å skille oss ut fra mengden. Dette er egenskaper som gjenspeiles både i teknologien og designen til dekkene. Giugiaros unike signaturstil understreker egenarten vår. Den italienske designen utformes alltid i nært samarbeid med ingeniører fra Vredesteins FoU-senter. Form følger funksjon.

 

Premium Styling-partnere

Vi har samarbeidet med en rekke førsteklasses stylingpartnere i årenes løp. Vi deler noen ganger stander med partnerne våre på internasjonale bilutstillinger, der vi fokuserer på montering av Vredesteins Ultra High Performance-dekk på biler av førsteklasses stylere som Lumma Design, Hamann og Mansory. Vredestein leverer unike dekkstørrelser, noe som gir disse stylerne – og bilprodusentene – større frihet til å utforme nye konsepter.