Vredestein – Født til ytelse | Vredestein
about-vredestein-performance-header.jpg

Laget for å yte

Dekk inneholder mye teknologi. Hos Vredestein utvikler og produserer vi dekk som øker ytelsen til alle kjøretøy. Et Vredestein-dekk er konstruert til å yte optimalt og alltid gi brukeren størst mulig frihet. Vi streber etter å gi alle førere den sikreste og beste kjøreopplevelsen som er mulig.

 

Nyskapning som hjørnestein

Nyskapning er avgjørende for å kunne ligge i forkant av dekkbransjen, og er en av hjørnesteinene til Vredestein. Entreprenørånden har alltid styrket oss, og den har vært en pådriver for fagfolkene våre til stadig å utvikle de beste dekkene på markedet.

 

Ytelse i toppsjiktet

I løpet av de siste tiårene er det gjort enorme fremskritt innen sikkerhet, manøvrering og drivstofføkonomi, og dekk har spilt en viktig rolle for disse fremskrittene. Dekkene er grensesnittet mellom kjøretøyet og veibanen og sørger for at systemer som ABS og ESP fungerer skikkelig. Hvert eneste år studerer fagfolk fra Vredesteins FoU-senter hundretusener av testkilometer. De gir seg ikke før den perfekte slitebanen, den beste gummiblandingen og den optimale kjernestrukturen er oppnådd. Resultatet er toppkarakter i uavhengige europeiske dekktester.

 

Fire årstider, ett dekk, én vinner: Quatrac Vredestein

Vredestein er en markedsleder innen helårsdekk. Grunnlaget for denne suksessen ble lagt i 1993, da den første generasjonen av Vredestein Quatrac ble lansert. Siden den gang har Vredestein fortsatt å perfeksjonere Quatrac. Mye av kunnskapen vi har ervervet oss gjennom utvikling av sommer- og vinterdekk har gått med til å lage helårsdekkene. Resultatet er det perfekte dekket for alle årstider. Vredestein Quatrac-familien har høstet utmerkede resultater i vinterdekkstester og er kjent for å være blant de aller beste dekkene i sin klasse.

 

Tohjulsdekk

Optimalisering av ytelse og sikkerhet er også gjenspeilt i tohjulsdekkene våre, siden Vredestein er den første produsenten til å få en ECE-R75-godkjenning for hele tre modeller. Erfaringen og ekspertisen vår er også godt synlig i racingdekket vårt, Vredestein Fortezza Senso. Dekket er brukt av mange vellykkede, profesjonelle sykkellag samt mange amatørsyklister.

 

Satsing på landbruk og industri

Vredesteins landbruksdekk har ved flere anledninger mottatt anerkjennelse fra uavhengige instanser. Traxion+ og TraxionXXL har satt en ny standard for sitt segment, i likhet med Flotation-serien og Greentrax, som ble utviklet spesielt for vedlikehold av hager. Dessuten har Vredestein et usedvanlig bredt utvalg av industridekk og står derfor i en særstilling. Den enestående kvaliteten og utmerkede ytelsen til Vredesteins industridekk understøttes i enda større grad av at ulike produsenter av landbruksmaskiner monterer Vredestein-dekk på utstyret sitt som standard.